miercuri, 3 noiembrie 2010

*De la capat.

*Am revenit , de data cu un subiect  la care multe dintre noi [[ fetele ]] se  gandesc si se  intreaba  mereu .
De ce  cand e  prea tarziu  toti  .. baietii  se intorc  de parca te-ar fi cunoscut prima data si incearca sa faca in asa fel  sa  te simti de tot  cacatul?Trantidu-ti niste chestii  la care  rămîi pur si simplu copac [[ masca mai pe romaneste]] .
De ce   aproximativ toti , de fapt ce  zic toti [[hai bine cu  mici exceptii]]   gandesc   doar cu ce au intre picioare?
Cand iti este  lumea  mai draga  ti-o  tranteste iar daca nu esti de acord cu ce  bolboroseste el iti spune "asta inseamna ca  nu ma iubesti / nu ti la mine"   => asta  inseamna prostie pura ! NU totul se  rezuma la  sex . Desigur nu toate fetele gandesc cum  gandesc eu sau alte fete cu capul pe umeri,iar din cauza  asta multe   toante ajung sa  sufere  zile ,saptamani,luni  maybe si ani -.-' .
Dar bineinteles ca sunt  cazuri , in ziua de azi foarte intalnite cand ai fost cu un tip de  exemplu  4 zile , si dupa alea   4 zile  in care e numai soare  si  copaci roz  , ii spune  prietenei tale  "eu numai vreau sa  fiu cu ea , dar nu stiu cum sa-i spun." iti pica  cerul in cap ,cand  deabea incepeai sa ti la el  , sa te  bucuri  de fiecare  secunda  in care ii simteai  respiratia,de fiecare  atingere ,incepi sa  te  insterizezi de ce tu ? ce nu ai tu si are aia cu care se combina  a  doua  zi ? Intr-un final  iti  trece , nu-l vezi pe respectiv  2 -3 luni desi tu inca ti la el si speri ca [,] candva sa se intoarca sa-si ceara scuze spunandu-ti " nu stiu ce a fost cu mine in acel moment" , dar ziua in care  vine el sa-ti  ceara iertare numai vine.
Timpul trece si tu dai de gustul aceleaşi pasiuni dar  cu  concentratie  scazuta.Zilele  trec ..pană cand zbang ! trebuie sa te intalnesti cu actualul si trece fostul vazandu-te sarutandu-te cu celalt timp. Desi  au fost numai patru zile ii citesti  pe  fata o expresie gen : " sti .. candva erai la mine in brate" iar cand te intorci si-l vezi cu expresia aceea pe fata  nu-ti vine decat sa mori ,sa intri in pamant numai cand simti  raceala cu care  te  tratează.
Ziua trece  iar.. desi ai fost intoarsa cu totul pe dos  gîndindu-te la ce-ai făcut ca sa meriti asta.
Soarele si  copaci roz  rasar  iar pe strada ta .. cand  intr-o zi fostul intra pe tine [[on messenger]] si  rasuceste si mai tare cuţitul in rană comportantu-se  ca-n prima zi .
Începi sa te plîngi ca  actualul nu e  asa cum te-aia steaptat ca da dovada de  mult prea multă  imaturitate , ca parcă iti era mai bine langa el si amintirile se  reinvie cu  fiecare  cuvînt scris,iar dupa  o conversatie de aproape o ora si ceva totul se  rezuma la un singur  verdict => diseara vine sa  te  astepte de la scoala  pt ca  el vrea sa fie  din  doua cu tine si  tu vrei sa  vorbiţi pentru  ca sa  clarificati  lucrurile între voi.
Seara cand scapi el e acolo gata de  a lua  totul de la capat ,dar tu inca  il mai ai  pe actualul  in joc.
Dupa ce dai "delete"  actualului si  toata  lumea  te  catalogheaza drept panarama chiar si actualul  devenind fost tie nu-ti pasa  pentru ca  deja  ai ceva ce ai vrut de  cateva luni buni  .
Primele zile revine  sentimentul de  copaci roz si soare albastru cand deja  numaie  iese  afara , te evita  iti vorbeste in sictir iar cand il intrebi ce are  iti raspunde simplu "probleme " nici mai mult nici mai putin.
Iar intr-o frumoasa  seara  la o zi dupa ce faceti   trei saptamani iti da  bomba vrea o pauza. 
Si iar incepi cu melodramele , ti totul ascuns in tine , te izolezi fata de restu ,dar dupa un timp viata ta  isi reia monotonia : familia,scoala si prieteni ,dar monotonia   iti este sparta uneori de  acele  dati rapinde cand  trece pe langa tine bine inteles  cu "baieti  lui" si  iti da  doar un simplu "buna" luand  de la capat suferinta ta dandu-ti impresia ca  viata ta e  ca  o carte citita cu o pereche de ochelari sparti . 









[[Inspired by real life]]

Un comentariu:

  1. Ok, ca sa incep cu inceputul si ca sa sune a Lex., o sa incep cu partea critica. Ca lectura, este ok. Chiar e buna. Ai putina grija cu greselile de typing, nu foarte suparatoare, ce-i drept. Ce am observat, este rapiditatea actiunilor si dinamismul. Trec toate dintr-una intr-alta parca o idee prea repede. Inteleg ca poate ai vrut sa dai un fel de rezumat al povestii in sine (adica a realitatii care te-a inspirat), dar incearca sa mergi putin mai in slow motion. ;)
    Cat despre subiect in sine, este bun. Se vedea oricum ca e inspirat din realitate si sunt convinsa, la cum te stiu (e de bine, stai chill), ca ai trait macar trei sferturi din ce scrie acolo. Daca vei simti vreodata nevoia de a vorbi cu cineva, sunt mai mult decat dispusa sa te ascult. Stii ca sunt genul de om caruia ii place sa asculte problemele altora.
    Ce sa mai zic? Keep it up! ^^

    RăspundețiȘtergere